Älmhult

Kommunchef Susann Pettersson klipper bandet när Digidel Älmhult invigs

Digidel Älmhult är till för alla som söker kunskap, inspiration och stöd i den digitala världen.

​Mer och mer i samhället och vardagslivet utförs digitalt. Det är inte alltid helt enkelt att hänga med i den snabba utvecklingen. Älmhults kommun samlar sitt utbud av digitalt stöd till sina invånare under ett paraply som de kallar Digidel Älmhult. På fotot klipper kommunchef Susann Pettersson bandet och inviger DigidelCenter på Älmhults bibliotek.

Till för alla

Digidel Älmhult kommer att vara en plats både för den som är nybörjare och för den som har viss kunskap och är nyfiken på att lära mer. Det kan till exempel vara att få handledning i att lära känna sin dator eller surfplatta bättre, få stöd i att söka information på internet eller gå en studiecirkel för att ta nästa steg.

– I takt med att Älmhults kommun ställer om och blir mer digitala har vi ett ansvar att säkerställa att kommunens invånare kan använda våra tjänster. Vi hoppas att vi kan inspirera till kunskap, inspiration och stöd. Vi kommer kontinuerligt att erbjuda nya aktiviteter utifrån behoven som finns, berättar Stina Ramberg Fälth digitaliseringsledare Älmhults kommun.

Kontakta DigidelCenter i Älmhult

Projektledare: Stina Ramberg Fälth, digitaliseringsledare Älmhults kommun
E-post: stina.ramberg-falth@almhult.se
Telefon: 0476-55398
Adress DigidelCenter: Älmhults bibliotek, Skolgatan 1, Älmhult
Telefon Älmhults bibliotek: 0476-552 20
Webbplats: https://bibliotek.almhult.se/web/arena

Fakta Älmhults kommun

Antal invånare:
17 568 st

Areal:
891 kvadratkilometer

Öppnade DigidelCenter:
februari 2020.

Hoppa till huvudnavigering